Conrep SA - CONSTRUCTII, INSTALATII, MONTAJ

Istoric

Istoric


CONREP SA
din Vişeu de Sus este înfiinţată în anul 1991 conform Deciziei Prefecturii Maramureş 114/1991 prin desprinderea din fostul Trust de Construcţii Maramureş.
Este o societate legal constituită, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J24/82/1991 cu un capital social de 109.400 RON.
In prezent societatea este integral privatizată prin vânzarea activului la licitaţie, deţinătorul părţii majoritare a capitalului având un procent de 95%.

 

Capacitatea  tehnică, tehnologică şi de resurse umane permite abordarea unui palier foarte diversificat de clienţi  şi a oricărei categorii de lucrări specifice.
 

Infuzia de capital obţinută ca urmare a privatizării, regândirea obiectivelor firmei, dinamismul şi atmosfera de lucru nou creată au determinat ca doar după trei ani de la privatizare, societatea sa ajungă la o cifra de afaceri de cca. 10 – 15 ori mai mare decât anterior privatizării, toate pe fondul executării de lucrări  noi si a angajării a încă circa 100 de muncitori constructori permanenţi (inclusiv maiştri şi ingineri).

Datorita unei politici de marketing adecvata s-a castigat un segment de piata foarte mare in zona de Nord a Judetului Maramures, acesta materializandu-se in rezultate financiare foarte bune.      

 

Cu o tradiţie recunoscută în zonă, reprezentative în acest sens fiind obiectivele realizate în perioada de dinainte de 1989, in present SC CONREP SA dispune de toata baza materiala (statii de betoane si mortare autorizate, atelier de tamplarie, poligon de prefabricate, parc auto, atelier mecanic, etc.) si logistica (specialisti in constructii si instalatii, documentatie M.A.Q. etc.) , necesare pentru executarea de lucrari in constructii civile, industriale, agricole, hidrotehnice, edilitare de orice anvergura.

 

Societatea detine pozitia de lider in ce priveste productia de betoane (aproximativ 1200 mc/lună), in zona neexistand alta statie de betoane autorizata  la o distanta mai mica de 65 km.

Acest website foloseste cookies. Detalii. / Termeni si conditii utilizare website.